16 April 2008

Business Trip



Supper with the supplier of "Spiderman" mechanical pencil and "Batman" pencil box.



Me with one of the shareholders of Below 100 Inc.


Courtesy of Peanutbutter, I might have a temporary butler/maid/gardener/cook by end of the month. Ms Peanut, I'll make sure she doesn't flirt around with the good looking security guard (matila ko Stephanie, ko dah ada competitor!).

One more thing Ms Peanut, there won't be any physical abuse. Paling kuat pun aku penampau kalo dia main cak-cak ngan aku kat pintu.

5 comments:

.::EdDy BaNoD::. said...

x sudeh2 ngan topi n baju tuh..
ensem benorlah tuh..hehehe....

gadhogadho said...

ate... aku idak le ada banyak duit nak beli sampei 7 topi buleh tukor tiap2 hari.

baju tu baju lain le.. cuma kaler je sama ngan baju javajazz. baju javajazz aku tu dah kecut lepaih aku basuh... sial je.. buat penat je berator beli aritu..

peanutbutter said...

below 100 inc....kann..best kan nama itew..

with deepest regret cik gg..pinjaman maid cum butler cum gardener idak le dpt direalisasikan..pase dia udah berjaya dpt paspor barua nya...

Anonymous said...

Si PNC tu udah rhope Adibah Noor

SP

peanutbutter said...

hahahaaha...ha'ah ramai yg comment mcm tu, adik adibah noor